Opret ny brugerGlemt password

Veste

En jagtvest er din perfekte ven i kombination med en skjorte eller en striktrøje, når det er for varmt til den store jakke, men du stadig ønsker at have det varmt og behageligt. Hos Nystrøm & Krabbe sælger vi jagtveste som både er af god kvalitet og samtidig til en god pris. Vi har jagtveste både i skind, vandtæt materiale og polyester. Vores udvalg af producenter omfatter bl.a. Härkila, Seeland og Deerhunter, hvilket sikrer dig den bedste beskyttelse til en attraktiv pris. Se vores store udvalg af jagtveste nedenfor.

Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk