Opret ny brugerGlemt password

Værksted

Våbensmed og Bøssemager – Nystrøm & Krabbe Trige, Århus

Hos Nystrøm & Krabbe har vi eget bøssemager-værksted. Våbensmeden og bøssemager-værkstedet er en integreret del af Nystrøm & Krabbe A/S og er belligende i samme hus som jagtforretningen. Nystrøm & Krabbe har rødder helt tilbage til 1941, hvilket betyder at dig og dine jagt-, skydebane eller samlervåben altid er i gode hænder! Hos os er kvalitet en mærkesag, og vores våbensmed gør sit ypperste for at give dig det bedste resultat, uanset om det gælder store eller små bøssemager-opgaver

Når du afleverer dit våben hos os er der 100% styr på processen fra A til Z. Du møder vores salgspersonale i butikken, som sammen med dig  udarbejder en fejlbeskrivelse og giver dig et prisoverslag, du skriftligt får med hjem. Hvis nødvendigt, forstyrer vi bøssemageren i hans arbejde, og får ham med på råd. Dit våben bliver før, under og efter opgaven opbevaret i våbenboks, der er godkendt efter de nyeste regler. Efter endt reparation modtager du en SMS eller et opkald, om at dit våben er færdigt. Skulle der ske overraskelser under arbejdet kontakter vi dig selvfølgelig.  

Vores våbensmed kan tilbyde alt indenfor bøssemagerarbejde: Alm. rens og serviceeftersyn, bruneringer, gevind til lyddæmper, kikkertmontering, ompibning af riffel, sæftetilpasning og mm. Kort sagt: vi vil lave alt! Der har igennem tiden været mange forskellige opgaver igennem bøssemagerens arbejdsbord, lige fra antikke samlergevær til topmoderne jagtrifler og banerifler.

Intet er for stort – intet for småt!

Våbensmeden arbejder hårdt for at nå alle reparationer så hurtigt som muligt, og vi efterstræber at almindelige opgaver ville kunne klares indefor et par uger. Jagtsæsonen dikterer dog ofte hvor mange opgaver bøssemageren har, så forvent mere travlhed i jagtsæsonen. Specielle arbejdsopgaver såsom brunering, renovering af træskæfter og specialfremstilling af våbendele.

Priserne for bøssemagerens arbejde kan varierer meget fra den ene til den anden arbjedsopgave, så prisen for opgaven afhænger af det specifikke våben der skal laves. Hos Nystrøm & Krabbe A/S bestræber vi os på at holde et fair prisniveau på vores bøssemagerarbejde.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at enten komme forbi på adressen, Randersvej 397, 8380 Trige eller  kontakte os på 86 23 22 01!

Eksempel på montering af justerbar skæfteryg


Eksempel på gevind til lyddæmper
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk