Opret ny brugerGlemt password
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green
Før musen henover billedet for at zoome
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green
SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green

SEELAND Skeet Softshell jakke -Pine Green

DKK 949,00
Vælg:

Antal
Varenummer: 100207028
Skeet Softshell-jakken er en gennemtænkt og taljeret jakke, der er blevet udviklet i et tæt samarbejde med professionelle flugtskytter. Størstedelen af den yderste del af jakken er udført i slidstærkt ribstop-stof, så du ikke behøver at bekymre dig om slid. Den er lavet i ultrafleksibelt soft-shell-stof, som tillader dig maksimal mobilitet. Derudover er skuldrene og brystet beskyttet i mikro-suede-stof. Den har en praktisk strop på brystet, som du kan hænge dine skydebriller i. Du får ikke lov til at fryse. Det sørger den inderste del af jakken for, som er foret med blødt og varmt fleece. Jakken har samtidig en 3-lags vind- og vandtæt SEETEX®-membran. Foran har den to rummelige forlommer til dine patroner. Bagpå jakken er der stretch ved taljen samt en knap i hver side, som du kan knappe op eller til, alt efter hvad der passer til din kropstype. Inde i jakken kan du også stramme jakken ind, så den passer dig perfekt rundt om livet. Ved håndleddene er der stretch og velcro-justering, så du sikrer dig et perfekt fit. Med Skeet Softshell-jakken har du en praktisk jakke med en række velovervejede detaljer, som vil komme dig til gode, hvad enten du dyrker flugtskydning på professionelt plan, træner simuleret jagtskydning eller holder din skydning ved lige på skydebanen. Den egner sig også til både fuglejagt og hverdagsbrug, da stoffet er i en mørkegrøn farve og har funktioner, der kan bruges til mange forskellige formål.

Super fleksibel softshell med maksimal bevægelsesfrihed

2-vejs lynlås foran

Store patronlommer foran

Komfortabel fleeceforing

Strop til briller

Justerbare manchetter
Overordnet materiale: 94% polyester/6% spandex, ripstop, softshell
Læs mere
Læs mindre
.
Her kan du se Seeland's størrelsesguide, så er du sikker på at vælge den rigtige størrelse!
Seeland størrelsesguide
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk