Opret ny brugerGlemt password
Peltor Sporttac
Før musen henover billedet for at zoome

Peltor Sporttac

DKK 1.599,00
Antal
Varenummer: 49724
3M™ PELTOR™ SportTac headsets udgør et justerbart høreværn til jagt og skydning. Vores grønne/ hi-viz headset er udstyret med en intelligent niveauafhængig funktion med instant-respons, der hjælper med at beskytte din hørelse imod pludselig høj støj. Den har en lydindgang for ekstern radio og en foldbar hovedbøjle.

Brug 3M™ PELTOR™ SportTac headsets som høreværn med instant-respons mod pludselig, høj impulsstøj. De er specielt designet til jægere og skytter med en niveauafhængig funktion og mulighed for at øge omgivelseslydene hvis nødvendigt. Vores grønne/hi-viz headsets er udstyret med 3M PELTOR™ teknologi med dobbelt skal, hvilket giver en robust konstruktion og forbedret holdbarhed. Den har en lydindgang for ekstern radio og leveres udstyret med automatisk slukkefunktion og har en driftstid på op til 600 timer. Hovedbøjlen kan foldes sammen og er let at opbevare, og hvert headset leveres med et ekstra par ørekopper.
Læs mere
Læs mindre
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk