Opret ny brugerGlemt password
Nordic Heat - Varmesæde med rygstøtte i praktisk bære-taske
Før musen henover billedet for at zoome
Nordic Heat - Varmesæde med rygstøtte i praktisk bære-taske
Nordic Heat - Varmesæde med rygstøtte i praktisk bære-taske
Nordic Heat - Varmesæde med rygstøtte i praktisk bære-taske

Nordic Heat - Varmesæde med rygstøtte i praktisk bære-taske

DKK 1.295,00
Antal
Varenummer: 8600-0999
- 40cm x 40cm
- Op til syv timers batteritid
- Incl. Lader
Nyder du friluftslivet alle årets dage, og holder en kølig årstid dig ikke fra at sidde på stadion og heppe på dit hold, så ved du, hvor kolde de fornøjelser kan være. Ikke mindst hvis du sidder stille i længere tid. Med et varmesæde får du en lun og komfortabel siddeplads, uanset om du hviler dig på en sten eller en bænk – ude eller inde. Nordic Heats batteriopvarmede varmesæde er nem at have med og foldes hurtigt sammen i tasken.
Med et varmesæde i en praktisk taske kan du tage varmen med dig og holde kulden væk på selv de koldeste dage. Hvis du ofte færdes i naturen eller til aktiviteter, hvor du har brug for at hvile benene af og til, behøver du ikke tænke på at blive kold, blot fordi du sætter dig ned. Varmesædet fra Nordic Heat sørger for, at du har et varmt underlag at sidde på i op til syv timer på én batteriopladning.

En fast del af udstyret:
Lad det transportable varmesæde blive en fast del af dit udstyr, når du skal være udenfor i længere tid ad gangen. Er du jæger, kender du sikkert alt til at blive kold i hele kroppen, før byttet er nedlagt. Og en efterårsdag på sidelinjen til en fodboldkamp kan nemt blive alt andet end behagelig, hvis du først begynder at fryse. Med varmesædet i en praktisk taske lige til at klappe ud behøver du ikke håbe på, at dommeren snart fløjter kampen.

Reguler selv temperaturen:
Nogle dage har du bare brug for lidt lunt at varme dig på, andre dage kræver det fuldt blus at holde varmen. Med et enkelt tryk på kontrolknappen tænder og regulerer du for varmen i tre forskellige niveauer. Selv i meget stærk kulde kan du derfor glæde dig over den behagelige temperatur, der breder sig til hele kroppen. Du kan bruge varmesædet i al slags og hurtigt pakke det sammen, når du skal hjem. Varmen produceres af et lille batteri, der placeres i en specialsyet lomme under sædet, hvor det ikke generer. Batteriet varmer de ultrafine kulfibertråde op, der er indvævet i sædets tekstil, og du får varme i op til syv timer med én opladning, hvis du indstiller temperaturen på lav.

Varmt tøj til friluftsfolket:
Varmesædet er en nyhed fra Nordic Heat, der har specialiseret sig i at udvikle tøj med indbygget varme, som for eksempel batteriopvarmet base layer, veste, handsker og såler. Varmetøjet har været ude at arbejde hos blandt andre håndværkere, dykkere, cyklister, ryttere andre friluftsmennesker i flere år, og på baggrund af tilbagemeldinger justerer og forbedrer Nordic Heat løbende på detaljer, der kan gøre batteriopvarmet tøj endnu mere komfortabelt.


Læs mere
Læs mindre
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk