Opret ny brugerGlemt password
KO-Defence Peberspray 40ml.
Før musen henover billedet for at zoome

KO-Defence Peberspray 40ml.

DKK 79,95
Antal
Varenummer: Bisgaard
KO-Defense Peberspray 40ml.
- Jetstråle
KO-Defense peberspray er produceret i Tyskland.

* Sælges kun til  personer over 18 år og KUN afhentning i butik.
- Hvis du har købt en peberspray, må du transportere den hjem fra forretningen, men du må ikke foretage andre ærinder på vej hjem.

- Du skal opbevare pebersprayen forsvarligt og utilgængeligt for uvedkommende.

- Hvis du har købt en peberspray, må du kun bruge den som selvforsvar, hvis du eller en anden bliver angrebet. Hvis du bruger pebersprayen i andre tilfælde, kan du blive straffet for vold. Betingelserne for lovlig nødværge skal være opfyldt, for at brugen af peberspray er lovlig. Det betyder, at brugen af peberspray i den konkrete situation skal være nødvendig for at afværge angrebet på dig eller den anden person. Du må derfor ikke bruge pebersprayen som straf eller hævn mod fx en indbrudstyv.

- Ulovlig indførsel eller besiddelse af peberspray straffes som udgangspunkt med en bøde i førstegangstilfælde. Ulovlig besiddelse af peberspray på offentligt tilgængelige steder straffes i førstegangstilfælde med en bøde på 3.000 kr.

Læs mere
Læs mindre
Relaterede varer
Andre har også købt
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk