Opret ny brugerGlemt password

Hvem er vi

Hos Nystrøm & Krabbe har vi siden 1941 solgt våben, jagt-og outdoor udstyr. Som kunde er du altid velkommen i vores butik i Trige, og til at kontakte os via mail/tlf hvis du har spørgsmål til vores produkter i webshoppen.
Vi vejleder dig gerne og du kan være sikker på et aktivt og kompetent modspil. Det gælder alle vores specialiteter.

Vi har hos Nystrøm & Krabbe mange års erfaring med reparation og tilpasning af våben, hvilket betyder at dit våben altid er i sikre hænder!

På værkstedet beskæftiger vi kun fagdygtige bøssemagere, og kan tilbyde dig alt indenfor bøssemagerarbejde, serviceeftersyn, brunering, kikkertmontering, ompibning af jagtrifler m.m. Vi udfører altså alt inden for service og reparation. Dette altid med stor præcision, sikkerhed og kvalitet. Vi kan næsten lave det hele.
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk