Opret ny brugerGlemt password
HÄRKILA LYNX INSULATED
Før musen henover billedet for at zoome
HÄRKILA LYNX INSULATED
HÄRKILA LYNX INSULATED

HÄRKILA LYNX INSULATED

DKK 2.749,00
Vælg:

Antal
Varenummer: 100116085
Lynx Insulated Reversible Jacket er foret med 120 grams PrimaLoft®-isolering på kroppen og 80 grams PrimaLoft®-isolering på ærmerne. PrimaLoft®-isolering er oprindeligt udviklet til militært brug, og det er kendetegnet ved, at det er hurtigttørrende og isolerer, selvom det bliver vådt. Jakken er vendbar med en neutral jægergrøn farve på den ene side og AXIS MSP-camouflage på den anden, der både bryder jægerens kontur og får vedkommende til at gå i et med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere på forskellige årstider og i en række forskellige terræner. Jakken har to rummelige skråtstillede forlommer samt en radiolomme på brystet, alle tre med lynlås. Derudover har den høj krave, tovejs-lynlås og elastiske manchetter, bund og krave, så varmetabet bliver minimeret.

Vendbar

Radiolomme på venstre side af brystet (begge sider)

Sidelommer med lynlås

Elastik i kraven, ærmer og kant forneden
Læs mere
Læs mindre
.
Her kan du se Härkila's størrelsesguide, så er du sikker på at vælge den rigtige størrelse!
Härkila størrelsesguide
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk