Opret ny brugerGlemt password

Elev søges

Er du vores nye elev i Nystrøm og krabbe?

Er du vild med friluftsliv og jagt? Gode udviklingsmuligheder? Så er det nu, hvis du vil med på holdet i en af Danmarks største jagt- og outdoor-butikker . Vi søger en frisk elev med start til sommer.

En uddannelse med fokus på god service og salg
Når du vælger at blive elev i Nystrøm & krabbe siger du samtidig JA tak til en uddannelse med gode fremtidsmuligheder indenfor web-handel, jagt og fritid.

Din uddannelse foregår primært i butikken, hvor du møder dine kunder i en snak om jagt og udstyr. Du bliver en del af et dagligt team på 7 – som har det sjovt i hverdagen. Vi kommer til at lære vi dig alt om at gøre en butik klar, så den udstråler, at vi er vilde med jagt. Du får hurtigt ansvar og mulighed for at blive en dygtig sælger i en travl hverdag. Desuden oplærer vi dig i web-shop handel. Vi laver YouTube film, bruger facebook, tager fotos af våben og meget mere.

Du kommer ligeledes til at være med til at disponere og købe varer ind, arbejde med annoncering og alt hvad der ellers hører til den daglige drift.

Vi vil klart anbefale, at du har interesse for jagt og evt. har jagttegn. Det gør bare det hele så meget nemmere for dig, men altså ikke nødvendigvis et krav med jagttegn.

Lyder det som dig?
For at komme med på holdet skal du have en adgangsgivende grunduddannelse - og masser af gå-på-mod.

Send din ansøgning og CV til HG@nkjagt.dk (Henning) – mærk ansøgningen ”elev”

Se meget mere på www.nystromkrabbe.dk. Du er også velkommen til at kigge i butikken og høre mere.
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk