Opret ny brugerGlemt password
Rævekald Nordic Predator fra Mikael Tham
Før musen henover billedet for at zoome

Rævekald Nordic Predator fra Mikael Tham

DKK 299,95
   Ikke på lager
Antal
Varenummer: LK-10
Nordic Predator er et genialt lokkekald til ræv udviklet af Mikael Tham.

Lokkekaldet er specielt udviklet til at opfylde kravene jagt på rovdyr under nordiske forhold. Kaldet er enkelt at bruge, og konstruktionen forhindrer mundstykket i at fryse til.

Kaldet kan afgive en bred vifte af lyde med en meget stor rækkevidde. Det er dokumenteret, at en ræv op til 2 km væk reagerer direkte på kaldet.
Hvis du ikke har lokket ræv før, er kaldet her det perfekte sted at starte, da det er  indstillet på forhånd. Du skal bare flytte en elastik for at vælge den lyd, du ønsker.

Gnaver knirkelyde
For efterligning af mus og deres knirkelyde, placér O-ringen mellem dine tænder eller læber på den yderste del af membranen og blæs med korte stød.

Nødskrig fra kanin og hare
Disse kald er lette at efterligne. Placér O-ringen mellem dine tænder eller læber i midten af mundstykket og blæse ind i kaldet. Jo længere tilbage på membranen - jo grovere lyde. Variér lange og korte lyde i 15-25 sekunder og gentag hver 3-4 minutter. Åbn og luk din hånd foran kaldets åbning - det giver mere liv til lyden.

Fugle nødskrig
Brug kaldet på samme måde som for kanin og hare nødskrig, men placere O-ringen mellem dine tænder eller læber så langt inde på mundstykket som muligt.

Vær opmærksom - Lokkekaldet frembringer lyde der overstiger 115 dB så brug høreværn.
Læs mere
Læs mindre
Andre har også købt
Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk