Opret ny brugerGlemt password

Butik

VELKOMMEN TIL NYSTRØM & KRABBE - EN VERDEN AF JAGT OG OUTDOOR

Du er altid velkommen i vores nyrenoverede butik. Vi har alle de gængse mærker, Hárkila, Deerhunter, Seeland  og meget mere.  

Det er dig som bestemmer, men vil du have vejledning eller en snak om tingene, så kan du være sikker på et aktivt og kompetent modspil. Det gælder alle vores specialiteter.

Vi deltager ofte i kurser og studieture, så vor viden hele tiden bliver opdateret, til gavn for vore kunder.

Jagttøj:

Hvad enten du færdes i naturen som jæger eller fisker eller blot nyder afslapning i det fri, er korrekt påklædning af stor betydning for dit velbefindende. Vi har et stort udvalg i jagt- fritidsbeklædning, så du sammen med vor ekspertise kan finde den beklædning der sikrer dig størst mulig bevægelsesfrihed og komfort.

Outdoor:

Stor udvalg til det aktive natur menneske der vil ud og nyde naturen eller bare har behov for lidt lækkert at have på når hunden skal luftes.  

Fodtøj:

Om du mangler hverdags sko, gummistøvler eller jagtstøvler så har vi det på hylderne og er altid klar med råd og vejledning til dit individuelle behov.

Våben:

Vi har til stadighed et stort udvalg i nye og brugte våben, altid til konkurrencedygtige priser. Vi garanterer den bedste vejledning, og gør en dyd ud af korrekt tilpasning af dit nye våben.

Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

KONTAKT

86 23 22 01

shop@nystromkrabbe.dk
Følg os på Facebook!!

 Adresse: Randersvej 397, Trige

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk