Opret ny brugerGlemt password

buejagt

Vi importer selv buegrej fra udlandet, og har selv dedikerede buejægere blandt de ansatte, hvorfor vi altid ved hvad der rør' sig når det kommer til jagt med bue. Jagt med bue er ikke meget anderledes fra jagt med riffel, den store forskel ligger i at man ofte skal tætter på dyret for at kunne nedlægge det. Det sætter helt andre krav til viden om bl.a. vind, vejr, fokus, åndedræt og aftræk. Mange buejægere oplever at de i forbindelse med buejagt, ofte også bliver en betydeligt bedre riffeljæger.
Overordnet findes der tre former for buer, der gøres brug af. Den traditionelle langbue, Recurvebuen og Compoundbuen, som er den langt mest benyttede, da den er kraftigere, hurtigere og emre præcis, fordi den benytter sig af en række teknikker og moderne materialer.
Du kan se hele vores udvalg af alt til buejagt på denne side.

Nystrøm & Krabbe

En af Danmarks ældste og mest traditionsrige jagtforretninger, med rødder helt tilbage til 1941.

Nystrøm & Krabbe er et oplagt mødested for alle jægere og naturbrugere i Østjylland. Forretningen er i dag blandt landets førende specialforretninger med et bredt udvalg i beklædning, fodtøj, våben, optik. – Og som noget nyt, satser vi nu på den voksende skare af buejægere. Vi importerer derfor selv buegrej fra udlandet – for at kunne leve op til den stigende interesse.

MasterCard, VisaDankort og Dankort

Åbningstider

Mandag-Torsdag
9:30-17.30
Fredag
9:30-18:00
Lørdag
9:30-13:00

NYSTRØM & KRABBE A/S  •  RANDERSVEJ 397  •  8380 TRIGE  •  TLF.: 86 23 22 01  •  CVR: 35046429  •  E-MAIL: SHOP@NYSTROMKRABBE.dk